Heeft u een vraag, tip, klacht of problemen? Voor De Zeehond ’73 is het heel belangrijk hoe u over ons denkt. Kunnen wij zaken nog beter doen? Ziet u iets wat niet loopt zo als het zou horen? Schroom niet om ons dat te vertellen. Door het uiten van deze gedachten kunt u bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van onze vereniging.
Laat het ons daarom altijd weten als u een vraag, tip, klacht of problemen heeft.

Bij wie kunt u terecht?

U kunt met vragen, klachten of problemen het beste naar het kaderlid gaan, die er het dichtste bij staat. Daarnaast hebben we een meldpunt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw vraag, tip of klacht komt dan direct bij het bestuur terecht. Zij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden of uw probleem oplossen of met u in gesprek gaan.

Heef u een klacht of probleem die u liever niet kwijt wil op het meldpunt, dan kunt u altijd contact zoeken met onze vertrouwenscontactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De vertrouwenscontactpersoon zal naar je verhaal luisteren en je helpen zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat je niet wilt of wat je niet weet.