Voor De Zeehond ‘73 zijn respect, integriteit, veiligheid en gepast gedrag uiterst belangrijk. Grensoverschrijdende gedragingen zoals discriminatie, pesten, bedreigingen, seksuele intimidatie en misbruik, verbaal geweld (schelden, schreeuwen, beledigen), agressie, fysiek geweld (slaan, schoppen, kopstoot, bijten etc.) en ongepaste omgangsvormen, kunnen wij bij de vereniging niet tolereren. Toch kunnen er zaken voorkomen die strijdig zijn met deze uitgangspunten. Dit is dan ook de reden dat De Zeehond ‘73 een vertrouwenscontactpersoon kent.

Ben je slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag? Of heb je een vermoeden van grensoverschrijdend gedrag? Dan kun je dit melden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De vertrouwenscontactpersoon zal naar je verhaal luisteren en je helpen zoeken naar mogelijkheden om de situatie op een voor jouw juiste manier op te lossen. De vertrouwenscontactpersoon kan de informatie melden bij het bestuur of andere instanties die je verder kunnen helpen. Informatie wordt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat je niet wilt of wat je niet weet.