In 2015 is een nieuwe club opgericht, namelijk de Vrienden van ZV De Zeehond’73. Jij hoort daar toch ook bij? Iedereen kan lid worden van deze club en het kost minimaal € 30,- per jaar (een maximum bedrag is er niet). Hoe dat precies gaat en wat jullie als deze club gaan betekenen voor De Zeehond’73 gaan we hier trachten uit te leggen.

Wanneer je nog meer wilt weten kan je met je vragen terecht bij Marjan Vroegindeweij en Bart Erkelens, twee van de initiatiefnemers tot het oprichten van deze club. Om deze communicatie zonder omwegen te laten plaatsvinden hebben we alvast een e-mailadres gelanceerd waar je met alle vragen, opmerkingen en vooral aanmeldingen terecht kan. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrienden van …?
Veel mensen zullen dit initiatief herkennen uit de voetballerij waar dit fenomeen vaak als club van 100 wordt aangeduid. De honderd sloeg dan op het bedrag wat moest worden ingelegd, honderd gulden. Het woord gulden geeft al aan dat dit een redelijk gedateerde naam is en daarom dus de nieuwe naam “Vrienden van ZV De Zeehond’73”.


Wie zijn dat?
Dat zijn wij allemaal zullen jullie zeggen en dat is ook zo, maar het is ook de nieuwe naam van een groep mensen die het belangrijk vinden dat de vereniging blijft bestaan en dat er leuke dingen binnen de vereniging gedaan worden. Zó belangrijk dat zij daar jaarlijks een kleine bijdrage voor over hebben. Bijvoorbeeld oud-leden die terugkijken op een leuke periode waarin zij actief lid waren van de Zeehond, ouders die het belangrijk vinden dat de Zeehond meer is dan een zwemvereniging of opa’s en oma’s die zien dat hun kleinkinderen een fijne tijd beleven bij de club.

Er zijn natuurlijk ook bedrijven en dan bedoelen we in dit verband niet de grote multinationals maar de kapper en de bakker om de hoek en andere mensen die op een of andere manier betrokken zijn bij onze vereniging. In ruil voor hun bijdrage bieden wij hen een stukje naamsbekendheid op onze site en in onze nieuwsbrieven. Iedereen kan dit invullen op zijn eigen manier. Een bedrijf kan bijvoorbeeld ook een link krijgen op onze site naar de eigen website. Een team kan kiezen voor een team foto, maar een bedankje kan natuurlijk ook. In deze staan wij open voor originele ideeën.


Wat voor leuke dingen?
Dit kan van alles zijn. Wij denken hierbij o.a. aan het organiseren van bijvoorbeeld een zwemmarathon, een (mini)waterpolo toernooi, een jeugdkamp, een feestavond, een teamuitje, etc.

Weten jullie mogelijk nog andere mensen die bij de club willen horen? Maak deze mensen dan enthousiast voor onze club. Iedereen kan zich aanmelden op het mailadres van de vrienden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of download het aanmeldingsformulier Vrienden van ZV De Zeehond’73 en vul deze in!