Natuurlijk zijn we hard op zoek naar sponsors. Een vereniging kan niet draaien zonder sponsors. Alles wat er in een bedrijf gebeurt, gebeurt ook bij de Zwem- en waterpolovereniging Zeehond’73. Publiciteit, financiën, resultaten, motivatie en personeels- en spelersbeleid.
De ondernemer weet, net als het bestuur van Zwem- en waterpolovereniging Zeehond’73, alles af van voorspoed en tegenslag, beperkte middelen, personeelsverloop (spelers) en ziekteverzuim.

Het gaat er toch om dat een bedrijf met bescheiden middelen en met een beetje creativiteit zijn bekendheid in de regio kan vergroten om de concurrentie voor te blijven. Ook voor bedrijven die relatie-marketing minder hoog in het vaandel hebben staan biedt Zeehond’73 de mogelijkheden voor promotie.

Sommige ondernemers hebben wel eens een standaardreactie “ik hou niet van sponsoren want het levert niets op”. Deze ondernemers willen wij graag overtuigen dat Zeehond’73 niet alleen om steun vraagt maar ook een goed zakelijk voorstel heeft.
Maak eens kennis met de sponsor mogelijkheden die Zeehond’73 uw bedrijf te bieden heeft.

Uw bedrijf kan Zeehond’73 op de volgende manieren sponsoren:

  • als Hoofdsponsor
  • als Shirt en/ of trainingspakken sponsor
  • als Tassen sponsor
  • als Adverteerder op de website van de Zeehond’73


Wat zijn de sponsormogelijkheden voor een hoofdsponsor?

Een hoofdsponsor kan zijn bedrijfsnaam/ logo verbinden aan die van Zwem- en waterpolovereniging Zeehond’73.
In overleg wordt bepaalt voor welk team men hoofdsponsor wilt zijn en wordt uw bedrijfsnaam/ logo op de wedstrijdshirts en / of trainingspakken van het te bepalen team gedrukt. Bedrukking op wedstrijdshirts en trainingspakken van een dames of herenteam is dus voorbehouden aan de hoofdsponsor.

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bedrijfsnaam/ logo op de sporttassen van een team te bedrukken.

Als u Zeehond’73 op één van bovenstaande manieren wilt sponsoren dan kunt u contact opnemen met: de voorzitter van de sponsorcommissie.