CM1 gesponsord!CM1

Met dank aan Sippro Telefonie zijn de meiden en coaches van CM1 voorzien van persoonlijke hoodies waardoor zij als één team warm aangekleed naar hun wedstrijden kunnen
vertrekken.
CM1: Cap
Sabine Lugtenburg 1 / 5
Sveva Klok 2
Doenja Stolk 3
Elis Meyboom 4
Joyce van Diesen 5 / 1
Kim de Vriend 6
Yara Buijs 7
Carmen Dussel 8
Sanne van de Merwe 9
Sophie van Dam 10
Isabel Witter 11

Coaches: Marco de Vriend/ Romano Lugtenburg

Alle speelsters en coaches van de CM1 bedanken:

logo

 

 

 

CM1 1


Transfer Nieuwsbrief

Omdat we graag de nieuwsbrief verbeteren zijn we druk bezig met een transfer naar een nieuw programma om de nieuwsbrief in te verzenden. Dit kan betekenen dat de frequentie van de nieuwsbrief in de komende weken tot maanden niet consistent is. We hopen hierbij op jullie begrip en horen graag de feedback als we overgegaan zijn op het nieuwe programma. Alvast ontzettend bedankt voor jullie geduld!


FOTO VAN DE WEEK

Heb jij een toffe foto gemaakt? Van een teamlid in actie, of iets anders dat met waterpolo te maken
heeft? Stuur deze dan op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor publicatie in de nieuwsbrief!


Column

Het schrijven van een column - Door: jou?

Veel mensen vinden het afschrikkend om een stukje te schrijven voor een column. Maar het fijne van een column is dat het stukje maar heel
kort hoeft te zijn. Zo kun je toch je gedachten kwijt, zonder dat je er veel woorden aan vuil hoeft te maken.
Vinden jullie de column leuk? Of lees je liever iets anders? Stuur je columns, suggesties, geschreven stukjes, horoscopen, wedstrijdvoorspellingen of andere inspirerende dingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij de redactie zorgen we dan dat alle leuke stukjes gepubliceerd worden in de nieuwsbrief. Channel your inner talent en begin met schrijven! Het kan niet gek genoeg!
Wil jij ook een column schrijven? Stuur 150-200 woorden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..