DAMES 1 VERLIEST NA EEN VALSE STARTPG5A6290

De laatste tegenstander van het eerste damesteam van SG SCOM/De Zeehond ’73 van seizoen 2017/2018 heette: BZ&PC Da2. Deze tegenstander was aan het begin van het seizoen stevig uit de startblokken geschoten, maar kon dit niveau niet vasthouden en gleed in de tweede seizoenshelft behoorlijk af. Een mooie gelegenheid dus voor het damesteam van de startgemeenschap om nog eenmaal de puntjes op de i te zetten.

Helaas kwam daar in het begin van de wedstrijd niet veel van terecht. De thuisploeg nam met een 4-1 voorsprong een behoorlijk voorschot op een overwinning. Dat het team van dames wel degelijk gelijkwaardig was bleek uit het scoreverloop van de volgende periodes waarin de twee ploegen elkaar geen centimeter toegaven.

BZ&PC Da2 - SG SCOM/De Zeehond '73 Da1     8 - 5PG5A6385PG5A6277


E1-PUPILLEN SLUITEN HET SEIZOEN IN STIJL AFWR 1

Foto's: Willem Remeijer & Danielle van der Meulen
Met een laatste ruime zege hebben de EG1-pupillen hun sterke seizoen afgesloten. Ook het team van De Kempvis kon het sterke team van SG SCOM/De Zeehond ’73 uiteindelijk niet volgen. Toch ging het scoren in de eerste periode niet direct heel soepel. De E1-kinderen namen wel snel een voorsprong, maar daarna bleek het toch moeilijk om het net te vinden.

Dat lukte ten slotte nog wel tweemaal en dat was het startsignaal voor meer inde volgende periodes. De doelpunten volgden elkaar in steeds hoger tempo op en de teller bleef uiteindelijk op 18 doelpunten staan.PG5A6072PG5A6254

Met alweer een ruim resultaat zijn de E1-pupillen, die toch echt maar vier minuten per periode spelen, de meest productieve ploeg van de startgemeenschap gebleken met een gemiddelde van meer dan 14 doelpunten per wedstrijd!

De Kempvis EG2 - SG SCOM/De Zeehond '73 EG1 18 - 3WR 2


HEREN 3 GEHULDIGD IN DE ROZENBURCHTPG5A5229

In de laatste speelronde van de competitie in het eigen zwembad werden de mannen van heren 3 eens nadrukkelijk in het zonnetje gezet voor het behalen van hun titel in de vierde klasse C van de Regio West. Hoe terecht de titel was bleek al wel uit de uitslag van de wedstrijd. Naaste ‘concurrent’ ZVVS H6 (ze stonden echt op de tweede plaats) werd met liefst 20-7 het zwembad uitgespeeld.

De ploeg werd, volgens oude SCOM-traditie, getrakteerd op taart en champagne. De bubbeltjes werden bovendien, zoals het hoort, geconsumeerd uit de enige echte kampioenstrofee.

En nadat afgelopen zaterdag ook GZC Donk H7 in eigen bad op een nederlaag werd getrakteerd, hebben de heren hun seizoen afgesloten zonder ook maar één punt te morsen. Volgend seizoen is het kampioensteam te bewonderen in de derde klasse van de Regio West en we zijn ervan overtuigd dat ze daar ook gewoon weer van zich laten horen!

Onder toeziend oog van de teamgenoten neemt aanvoerder Sven van Kan de welverdiende taart in ontvangst.

PG5A5206

PG5A5209PG5A5258