Het eerste herenteam heeft het tot nu toe lastig in de derde klasse Bond. In elke wedstrijd kunnen ze heel lang meekomen met de tegenstander alleen levert dit nog te weinig overwinningen op. Dit weekend pakten ze echter we de volle winst (5-4) thuis tegen OZV 1. De ploeg staat een plaats hoger in de competitie. In deze gelijkopgaande wedstrijd stonden onze heren heel lang op achterstand.

In de derde periode konden ze echter aanpikken (3-3), echter OZV kwam weer op voorsprong. In de laatste periode was het nagelbijten maar wist de thuisploeg wederom terug te komen in de wedstrijd. Ties Jacobs werd de man of the match door eerst de gelijkmaker en met nog 7 seconden op de klok de winnende treffer te maken. Andere doelpunten werden gemaakt door Sascha Aknaev (2x) en Robert Goedendorp.

Ook de andere herenteams wisten hun wedstrijd te winnen. Heren drie haalde uit tegen Lansingh 3 (15-2) waardoor de koppositie werd verstevigd. Doelpunten: Sven van Kan en Maarten Weers (beiden 4x), Lucas Groenewout  en Wesley van Kan (beiden 2x), Dwayne Davids, Luuk Gunnewegh en Danny v/d Heuvel (allen 1x). Ook het derde won overtuigend met dezelfde cijfers tegen de DWF 1 uit Sliedrecht net als de dames met 10-4 van Katwijk 3 en het vierde herenteam 13-1 tegen DWF 2.  Alle jeugdteams die in actie kwamen verloren helaas hun wedstrijd op de D1-jeugd na die met 8-6 wonnen van de Duck uit Brielle.

Nieuwe leden gezocht

De waterpoloërs van de Zeehond zijn altijd op zoek naar nieuwe mannelijke en vrouwelijke collega’s. Zowel oud-zwemmers, oud-waterpoloërs en mensen zonder ervaring worden van harte uitgenodigd om eens (of opnieuw) kennis te maken met de waterpolosport. Sportiviteit en gezelligheid zijn hierbij het belangrijkste. Er wordt uiteraard gestreden voor de overwinning maar sportiviteit en plezier hebben in de sport is net zo belangrijk.

Wil je meer informatie over de waterpolosport (volwassenen en jeugd) in Rozenburg of wil je lid worden neem dan contact op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk eens op onze website www.zeehond73.nl. Als gast kunt je drie keer gratis meetrainen (maandag van 20:00 tot 21:30 of donderdag van 20:30 tot 21:30). De jeugdtrainingen zijn op maandag van 17:45 tot 18:30, woensdag van 18:15 tot 19:00 (zwemtraining E- en D-jeugd) en vrijdag van 17:45 tot 18:30.