DAMES 1 OVERROMPELT DE KOPLOPERPG5A9461

De dames van SG SCOM/De Zeehond ’73 kwamen afgelopen zondag flitsend uit de startblokken. Voor men het wist stond koploper BZ&PC Da2 liefst op een 5-0 achterstand. De marge bleek voldoende om in het vervolg van de wedstrijd te verdedigen. BZ&PC kwam langzaam aan wel terug, maar uiteindelijk ging de thuisploeg met een, toch wel, verrassende overwinning aan de haal.

SG SCOM/De Zeehond '73 Da1 - BZ&PC Da2     8 - 7


C-JONGENS SNOEPEN PUNTEN AF VAN SG DE LINGE/PCGPG5A8874

In Leerdam hadden de C-jongens al laten zien weinig onder te doen voor koploper SG De Linge/PCG dat tot afgelopen zaterdag nog geen puntverlies had geleden. De C-jongens van de startgemeenschap namen het heft in handen en leidde na de eerste periode met 2-0. Daarna moest SG De Linge/PCG hard knokken om de achterstand weg te poetsen. In de vierde periode was het nog even volhouden voor de thuisploeg die na het bevrijdende laatste fluitsignaal het gelijke spel mocht vieren als een overwinning.

SG SCOM/De Zeehond '73 CJ1 - SG De Linge/PCG CJ1     2 - 2PG5A8914


D1-PUPILLEN ZIEN ZPB DE OVERWINNING PAKKENPG5A8801

De D1-pupillen waren afgelopen zaterdag minder gelukkig. Zij troffen met ZPB DG2 toch wel een sterke tegenstander. De Barendrechtse ploeg was in de loop van het seizoen in de stand langs de D1-pupillen geslopen en maakte dat zaterdag ook waar. De thuisploeg slaagde er pas in de vierde periode in om voor de eerste en enige maal het net te vinden. ZPB had toen al een voorsprong opgebouwd die niet meer in gevaar kwam.

SG SCOM/De Zeehond '73 DG1 - ZPB DG2     1 - 3


E1-PUPILLEN SCOREN WEER VLOTPG5A8758

Afgezien van ZPC Rotterdam EG1 is er waarschijnlijk geen enkele ploeg in de competitie die het team van de E1-pupillen kan gaan afstoppen. Afgelopen zaterdag moest het arme team van De Kempvis er in Zwembad Hoogvliet aan geloven. In een wedstrijd die veel weg had van eenrichtingsverkeer werd er vlot gescoord en vijzelde het EG1-team het doelsaldo nog eens flink op met 21 doelpunten. Kampioensconcurrent ZPC Rotterdam EG1 won ook, maar niet met zulke ruime cijfers.

SG SCOM/De Zeehond '73 EG1 - De Kempvis EG2 21 - 1