Mini’s sluiten het seizoen in Dordrecht af

Foto's: Willem Remeijer20170625 141925Nog een keer mochten de mini-poloërtjes van de startgemeenschap dit seizoen aanschuiven voor een toernooi. Traditioneel vindt dit laatste toernooi plaats in de Sportboulevard in Dordrecht.
De grootte van het zwembad leek op de prestaties van de kleinste spelertjes van SG SCOM/De Zeehond ’73 geen invloed te hebben.

Het leverde ook dit keer weer veel leuke wedstrijden en fraaie plaatjes op. En de uitslagen …..

och die doen er op dit niveau niet zo toe. Fotograaf Willem Remeijer heeft bovendien ook nog een filmpje op YouTube geplaatst. Wie dat eens wil bekijken, kan bij hem de link opvragen.20170625 141729


C-Meisjes missen het podium bij het Zwarte Plasje opnieuw

Foto's: Marco Brox

Vorig jaar misten de C-meisjes op een haar na het podium. Dit jaar ging de ploeg voor de revanche. Helaas zou het zover ook dit keer niet komen. Op zaterdag speelde de ploeg uitstekend in de poulewedstrijden. De openingswedstrijd van het toernooi werd met 2-1 gewonnen van SVH en ZPC Rotterdam werd met 6-0 ruimschoots aan de zegekar gebonden. Alleen ZV Westland, dat stiekem toch een flinke afvaardiging C-jongens had gestuurd, bleek na een kleine verdedigende inzinking met 4-2 te sterk. Dankzij Scouting Hoogvliet en bemiddeling door Johan Dussel beschikten de meiden wel over de meest professionele slaapfaciliteit.IMG 20170624 WA0000 resized

Het toernooi was ook direct de afsluiting van het seizoen, een klein presentje voor de coaches was wel op zijn plaats. De resultaten waren voldoende voor een goede uitgangsposities in de halve finales. De tegenstander heette opnieuw SVH dat, na een stevige opfrisbeurt, ditmaal in een, zoals we van deze twee ploegen de afgelopen seizoenen gewend zijn geraakt, spijkerhard duel waarin en zeer gelukkig doelpunt ditmaal aan het langste eind trok. Geen finale en geen podium dus. De eindoverwinning van het toernooi ging uiteindelijk naar ZV Westland dat in de finale na strafworpen SVH op de knieën kreeg.

Het toernooi was ook direct de afsluiting van het seizoen, een klein presentje voor de coaches was wel op zijn plaats.

20170625 123143 resized