Het eerste herenteam van de startgemeenschap heeft dankzij een solide overwinning vorige week op het al gedegradeerde team van Westland nog volop kans om zich te handhaven in de derde klasse van de Bond. Het wordt echter wel een lastige opgave met nog drie moeilijke tegenstanders en drie punten achterstand op de naaste concurrenten.

Vind je ook niet dat het seizoen zo ontzettend snel gegaan is? Met ups en downs, spannende wedstrijden, winst en verlies is het weer een bewogen seizoen geweest. Door het hele land werd er gereisd om de wedstrijden te spelen. Thuis heb ik Sassenheim, Wassenaar en Harmelen voorbij horen komen. De teams in de competities zien behoorlijk veel Nederland voor de leuke en spannende wedstrijden die ze spelen.

Al met al hebben wij als toeschouwers onszelf niet verveeld op de tribunes! Regelmatig zaten we knijpend op de banken omdat het ernog om spande of de teams met winst of verlies naar huis gingen. En aan het einde van de avond nabespreken hoe de wedstrijden gegaan zijn? Dat is misschien nog wel het leukste!

Wil jij ook een column schrijven? Stuur 150-200 woorden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aimane for president!

Afgelopen zaterdag moest ons team AJ spelen tegen het team van ZPB te Barendrecht. Hoewel ZPB op de derde plek staat hadden we tegen de nummer 1 en 2 van de competitie toch redelijk wat weerstand kunnen bieden. Helaas was dat dit weekend tegen ZPB niet het geval. De tegenstander kon de wedstrijd met 16 doelpunten verschil in hun voordeel beslechten. Gelukkig werden er nog twee doelpunten gemaakt door Max en Joost.

Aimane is deze wedstrijd het meeste in actie gekomen en heeft daarom wel een plekje op de website verdiend!

Uitslag ZPB – SCOMZeehondDuck  18 - 2

CM1 gesponsord!CM1

Met dank aan Sippro Telefonie zijn de meiden en coaches van CM1 voorzien van persoonlijke hoodies waardoor zij als één team warm aangekleed naar hun wedstrijden kunnen
vertrekken.
CM1: Cap
Sabine Lugtenburg 1 / 5
Sveva Klok 2
Doenja Stolk 3
Elis Meyboom 4
Joyce van Diesen 5 / 1
Kim de Vriend 6
Yara Buijs 7
Carmen Dussel 8
Sanne van de Merwe 9
Sophie van Dam 10
Isabel Witter 11

Coaches: Marco de Vriend/ Romano Lugtenburg

Alle speelsters en coaches van de CM1 bedanken:

logo