GESLAAGD, GESLAAGD, GESLAAGD.

In maart vorig jaar waren 3 ouders van zwemmers die de opleiding gingen volgen voor trainersopleiding 2. Dat waren Moniek Oldenburg, Pietro Mercera en Mirjam den Otter.


Ze hadden niet verwacht dat het toch nog wel veel werk was maar door hulp van alle trainers werd het een leuke opleiding om door heen te gaan. De 7 avonden werden door Uli en Paul gegeven en dit zijn 2 grote kanjers op dit gebeid. De dames maakte zich een beetje zorgen om Pietro want die kwam een beetje moeilijk op gang maar wat gebeurde nu, Ik kreeg een brief van de KNZB dat Dhr Pietro als eerste was geslaagd voor zijn opleiding en de dames konden hem nakijken. Wij hebben daar natuurlijk veel over gelachen maar wel op een positieve manier. Tijdens de training afgelopen maandag kregen ze een klein cadeau van alle zwemmers en bestuur. Van harte gefeliciteerd allemaal.

Gezocht Tijdwaarnemers gezocht.

Het volgende wat van gestart gaat in de maand oktober is de tijdwaarnemers opleiding.
Deze opleiding is 4 avonden ( in Hoogvliet) en een klein examen van 15min.
Wij zijn al langs ouders geweest om te vragen of zij dit willen gaan doen. Wij komen veel tijdwaarnemers te kort bij wedstrijden. Het is namelijk zo dat wij als club per wedstrijd soms 1 maar regelmatig 3 tijdwaarnemers moeten aanleveren.
Hoe meer ouders ons willen helpen des te minder hoe je te klokken.
Iedere maand krijgen de tijdwaarnemers van ons een brief met de indeling en als zij niet kunnen gaan ze dit onder elkaar ruilen. Maximaal sta je 1 keer per maand op voor een wedstrijd maar hoe meer er deelnemen des te minder hoe je.
De komende weken komen wij bij u langs om te vragen of u dit wil doen voor ons maar je mag zelf natuurlijk ook reageren.