Afdrukken
Hits: 2102

bitterballentoernooiHet einde van het jaar nadert weer en dan gaat het al snel weer kriebelen bij de leden van de startgemeenschap: de toernooien komen er weer aan.

Daar vormt dit jaar weer geen uitzondering op. Het bal wordt geopend in Rozenburg in De Rozenburcht waar op maandag 18 december 2017 het traditionele bitterballentoernooi wordt georganiseerd.

Voor de 2e keer in de Rozenburcht, en het belooft ook dit jaar weer erg gezellig te worden. Het toernooi vangt aan om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur waarna de bitterballen geserveerd zullen worden.
Op deze avond komt de jeugdtraining van 17:45 - 18:30 te vervallen!

Bij ons traditionele eindejaar toernooi is iedereen welkom om aan den lijve te ondervinden hoe leuk waterpolo eigenlijk is. Daar hebben we natuurlijk wel zoveel mogelijk deelnemers maar vooral introducees voor nodig! Zij krijgen voor het toernooi indien nodig wat uitleg over de beginselen van het waterpolo. 

Van de ervaren waterpoloƫrs wordt dan wel verwacht dat zij rekening houden met het niveau van deze introducees. Een fijne bijkomstigheid zou kunnen zijn dat een aantal introducees op deze manier aan een lidmaatschap geholpen kunnen worden.

Wil je mee doen geef je dan snel op en schrijf de datum 18 december in je agenda! Nodig daarbij zoveel mogelijk je vrienden, vriendinnen, vaders, moeders, buurmannen, buurvrouwen, broers, zussen, ooms, tantes, neven, nichten, collega's etc. uit voor dit toernooi. Gooi het bijvoorbeeld in je familie- en vrienden WhatsApp groep of doe een mail/belrondje. 

Uiteraard sluiten we de avond traditiegetrouw af met een flinke schaal bitterballen. Opgeven kan mondeling, via de mail of via WhatsApp bij Ties Jacobs, Maarten Weers en Bart Erkelens. Je kunt ook een mailtje sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Laat ook even weten wie je als introducee meeneemt en geef even de leeftijd aan van deze intro.

Tijdens de kerstvakantie zal in Zwembad Hoogvliet vervolgens het feest worden voortgezet met het oliebollentoernooi. Hierover volgt binnenkort meer informatie.