Hallo zwemmers en ouders!

De laatste training van het zwemseizoen 2016-2017 is al in zicht maar er zijn nog een paar kleine puntjes die wel belangrijk zijn. Daarom deze korte nieuwsbrief.Ananas

Laatste trainingen voor de zomervakantie

Donderdagavond 6 juli trainen we in Rozenburg voor het laatst dit zwemseizoen. Deze avond organiseren we een MONSTERESTAFETTE van 18:15-19:15 uur.
Woensdag 5 juli is de laatste woensdag-training in Hoogvliet en dan organiseren we ook een MONSTERESTAFETTE van 18:30-19:30 uur. De training daarvoor van 18:00-18:30 uur gaat gewoon door (en de zwemmers van het tweede uur kunnen ook nog tot 20:00 uur zwemmen). Aan deze estafettes mag iedereen mee doen van jong tot oud (zie laatste pagina van de nieuwsbrief voor het programma). De allerlaatste training in Hoogvliet is op vrijdagdagavond 7 juli. Let op: dinsdag 4 juli is er geen training in Hoogvliet!

 

Trainen in de zomervakantie

(onder voorbehoud)
Op de woensdagen trainen we in Hoogvliet van 18:30-20:00 uur.
Op zondag trainen we in Rozenburg van 09:30-11:00 uur.
Dit is voor alle leden van beide verenigingen.
De data zijn:
Woensdag 2 – 9 – 16 augustus (Hoogvliet)
Zondag 6 – 13 – 20 augustus (Rozenburg)

Eerste trainingen nieuwe seizoen

Op zondag 20 augustus wordt er in Hoogvliet weer volgens de vaste trainingstijden getraind. In Rozenburg startten de reguliere trainingen weer op maandag 21 augustus.

Palmboom

Trainingen op zondag na de vakantie

Op zondag zijn er 2 trainingen. De eerste is in Rozenburg van 08:00-09:30 daar zijn zwemmers van alle leeftijden welkom.
In Hoogvliet trainen we van 16:00-17:00 uur, dit is voor zwemmers vanaf 15 jaar en ouder. Dit is zo gedaan omdat er niet voldoende trainers zijn om de jongere zwemmers te begeleiden. De jonge zwemmers die toch op zondag willen trainen kunnen dus in Rozenburg terecht.
Cursus tijdwaarnemen in het nieuwe zwemseizoen. Een oproep aan de ouders/opa’s en oma’s/oudere broers en zussen/andere familieleden!
Dit is een dringend verzoek om na te denken of u iets voor ons kan betekenen. Wij gaan starten met een cursus tijdwaarnemen (of klokken ) in ons clubhonk in Hoogvliet. De eerste avond is op 20 september, 27 september, 4 oktober en 11 oktober en het examen is op 25 oktober dit duurt ongeveer 15min. De tijd is nog niet bekend maar dat hoort u van ons. U hoeft maximaal maar 3 x te klokken in het jaar.
Dit jaar gaan wij met de jongste zwemmers naar diverse wedstrijden en daar hebben wij klokkers voor nodig want zonder deze mensen mogen wij niet deelnemen aan de wedstrijden. Iedere club is verplicht om klokkers te leveren, minimaal 2 per wedstrijd. Voor al deze wedstrijden hebben we altijd klokkers nodig, dus bedenk of dit iets voor u is en meld u aan! Aanmelden kan bij Marjan of Anneli.

Actie nieuwe leden

Willen jullie eens om je heen kijken of jullie vriendjes of vriendinnetjes zin hebben om te komen wedstrijdzwemmen? Onze club kan altijd nieuwe leden gebruiken! In de maand september kunnen ze dan gratis mee trainen (max 3 x per week) om te kijken of ze het leuk vinden om deze gezonde sport te beoefenen.

Namens alle trainers/ploegleiders wensen wij iedereen een fijne vakantie en kom gezond terug allemaal!Vakantiebus