Nieuwsbrief

 

        
Hallo zwemmers en ouders van zwemmers


Wij hopen dat iedereen zal genieten van de Kerstdagen en jaarwisseling. Wij wensen dat een ieder een sportief 2018 mag beleven.
KERST INSTUIF
Op woensdagavond ( Hoogvliet) van 18:00 – 19:00 uur en donderdag ( Rozenburg)18:00-19:00 uur Is er een KERST instuif zowel in Hoogvliet als in Hoogvliet.
Kerstvakantie

monsterestafette

Hallo zwemmers en ouders!

De laatste training van het zwemseizoen 2016-2017 is al in zicht maar er zijn nog een paar kleine puntjes die wel belangrijk zijn. Daarom deze korte nieuwsbrief.Ananas

Laatste trainingen voor de zomervakantie

Donderdagavond 6 juli trainen we in Rozenburg voor het laatst dit zwemseizoen. Deze avond organiseren we een MONSTERESTAFETTE van 18:15-19:15 uur.
Woensdag 5 juli is de laatste woensdag-training in Hoogvliet en dan organiseren we ook een MONSTERESTAFETTE van 18:30-19:30 uur. De training daarvoor van 18:00-18:30 uur gaat gewoon door (en de zwemmers van het tweede uur kunnen ook nog tot 20:00 uur zwemmen). Aan deze estafettes mag iedereen mee doen van jong tot oud (zie laatste pagina van de nieuwsbrief voor het programma). De allerlaatste training in Hoogvliet is op vrijdagdagavond 7 juli. Let op: dinsdag 4 juli is er geen training in Hoogvliet!

Na een koud voorjaar gaat de temperatuur de laatste weken weer de goede kant op.
Het begint dan bij een groep zwemmers in Nederland weer te kriebelen. Het open waterseizoen staat voor de deur! Dit seizoen loopt van half juni t/m half september met wedstrijden door het hele land.

In onze regio (provincie ) wordt ook een aantal wedstrijden georganiseerd te weten :

25 Juni Like2swim in Rotterdam
30 Juni Speedo swim in Leiden
8 Juli OWW de Binnenmaas in Mijnsheerenland
15 Juli Open water in de Oude Rijn te Bodegraven
12 augustus OWW ` t Waaltje te Heerjansdam

Een aantal zwemmers van onze vereniging doen ook mee met één of meerdere van deze wedstrijden. Tijdens deze wedstrijden hangt er altijd een ontspannen sfeer. Deze is niet te vergelijken met de sfeer in een binnen wedstrijd. Heb je vragen of wil je informatie kun je deze vinden op de volgende site:
www.noww.nl of stel je vragen aan Maurice van Kesteren, hij  verzorgt ook de inschrijvingen voor deze wedstrijden.

Wie kunnen er mee doen aan deze wedstrijden: