Grote club actieOp zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar de club! De Zeehond ’73 en SCOM zullen dit jaar ook weer meedoen aan deze actie.

De leden van De Zeehond ’73 krijgen in de week voorafgaande aan de start van de Grote Clubactie allemaal een enveloppe met brief met verdere uitleg en een lotenboekje met 10 loten. Wil je er meer loten verkopen dan kan dat natuurlijk ook. De actie bij SCOM zal binnenkort worden opgestart.

 

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.
Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Waar is doel steunen we dit jaar?
De Euro’s die bij De Zeehond ’73 gaan binnenstromen zullen worden besteed aan caps en zwemkleding voor de waterpoloafdeling en rugcrawl start voor de afdeling wedstrijdzwemmen.
SCOM zal de opbrengst aanwenden voor het financieren van het trainingsweekend.

We hopen natuurlijk op een fantastisch resultaat en wensen alle verkopers heel veel succes met het verkopen van zo veel mogelijk loten.