DAMES 1 PAKT DE PUNTEN IN KATWIJK

Foto's: Danielle van der Meulen

Dames 1 behaalde een mooie overwinning in Katwijk afgelopen zaterdag.


PG5A8611

PG5A8619PG5A8633PG5A8677PG5A8683PG5A8862
Katwijk Da3 - SG SCOM/De Zeehond '73 Da1        4 - 8


HEREN 2 HEEFT EEN PRIMA START

(Door: Arthur Kroon)

Afgelopen zaterdag mocht Heren 2 voor het eerst optreden in de nieuwe samenstelling. Daarvoor stond een uitwedstrijd tegen DWF H1 uit Sliedrecht op het programma. Hoewel we nog zeker verbeterpunten kunnen benoemen was onze eerste wedstrijd een geslaagde exercitie.

Het begin was nog wat aftasten. Maar na enkele leuke combinaties voor het Sliedrechtse doel konden we de eerste periode afsluiten met 0-3.
Daarop besloot DWF wat feller te gaan spelen; zowel in de aanval als in de verdediging. Dat fellere DWF spel zagen zij beloond in de 2e periode met 3 doelpunten. Keerzijde voor hun was dat hun fellere verdediging ook meer persoonlijke fouten op leverde. En daar konden wij dan weer van profiteren. (3-5)
Een enkel schoonheidsfoutje daargelaten stond onze verdediging solide. De DWF verdediging verzuimde echter om onze goed aanspeelbare midvoor dubbel uit te dekken. Een missertje waardoor zij in totaal maar liefst 7 tegendoelpunten om de oren kregen.

Een eindstand van 4-10 is een fraai resultaat. Het had overigens nog mooier kunnen worden als we wat minder slordig in de afwerking waren geweest. En niet vergeten waren de instartende aanvallers te bedienen. Het seizoen is pas net begonnen dus tijd genoeg om die puntjes op de i te gaan zetten.

DWF H1 - SG SCOM/De Zeehond '73 H2 4 - 10


E1-PUPILLEN GAAN VOOR DRIE PUNTEN

De E1-pupillen waren op zondag aan de beurt. Zij speelden bij MNC Dordrecht in de Sportboulevard. Het werd een succesvol optreden met een goede 6-1 overwinning. Door Willem Remeijer is de wedstrijd opgenomen. Wie de wedstrijd nog eens wil beleven kan contact met hem opnemen om het linkje op te vragen. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MNC Dordrecht EG2 - SG SCOM/De Zeehond '73 EG1 1 - 6


ALL AROUND THE WORLD

De zomer en de vakantie lijken alweer een eeuwigheid geleden. Gelukkig hebben we de foto’s nog en daar kunnen we deze herfst nog eens fijn van nagenieten. Uiteraard mag de familie Brox niet ontbreken in deze rubriek. Na ons de afgelopen jaren vergast te hebben op plaatjes uit Italië en Zweden, maakte het gezin ditmaal de Adriatische kust van Kroatië onveilig.

Ze hadden overduidelijk niet aan het toeval overgelaten: badpak, shirt, bal en tas waren allemaal ingepakt. Dat moest vast veel indruk op de lokale bevolking hebben gemaakt. We zijn benieuwd waar hun reis volgend jaar naar toe zal gaan.20170726 132413

Help, ik heb mijn foto nog niet ingezonden! Geen nood, dat kan nog steeds. Stuur je inzending (met verenigingsartikel van SCOM of De Zeehond ‘73) naar het e-mail-adres van de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat in de een van de aankomende weken de hele vereniging mee nagenieten van jouw vakantie.